Реклама

В Urbex.bg – първият български сайт за урбекс туризъм – публикуваме своите разкази за интересни хора и невероятни места. Но кои сме ние? Разберете повече за нас и нашия проект още сега!

За читателите на Urbex.bg можем да кажем, че са авантюристи, които винаги са готови да тръгнат на път. Ако Вашият бизнес е свързан с пътешествията и приключенията по някакъв начин, може да го рекламирате при нас! Нашата аудитория ни познава и има доверие в нещата, които публикуваме.

Ето някои от начините, по които бихме могли да си сътрудничим:

Ревюта…

…на места за спане

Ако притежавате хотел, хостел, хижа, къща за гости или вила, ние бихме могли да напишем ревю на престоя си там, придружено с висококачествени авторски снимки. Трябва да знаете обаче, че ще бъдем честни! 

За да добиете представа за нашия подход, може да прочетете статиите ни за:

Вила „Вучев“, гр. Велинград – „Туризмът в България отвъд бутафорията и посредствеността

Къща за гости „Левана“, с. Българево – „Морско място за айляк, направено с мерак

…на места за хапване

С удоволствие бихме споделили с нашите читатели какви вкусотии предлагате в своя ресторант или кръчма. Защото вкусната храна е изключително важна част от доброто пътешествие!

Апетитът идва с прочитането на статията „Меката на домашните вкусотии в Родопите„…

…на екипировка

Предлагате екипировка за екстремни спортове или туризъм? Ние ще я тестваме и ще споделим впечатленията си в изчерпателен материал по темата, подобен на „Как да изберем перфектния челник?„. От облекло и обувки, през оборудване, до полезни джаджи и аксесоари – гарантираме индивидуален подход към всеки продукт.

…на техника

С радост бихме изпробвали всякакъв вид фотографска техника, както и други технологични решения, предназначени за пътешественици. И, разбира се, бихме споделили впечатленията си под формата на статия!

…на туристическа услуга

Популяризирайте своята туристическа услуга с помощта на разказ за нея от първо лице, който ние ще напишем и публикуваме в Urbex.bg! Независимо дали организирате турове и екскурзии, или предлагате екстремни преживявания, сме готови да споделим с аудиторията си тръпката от тях, както вече направихме в…

Първият ми полет с парапланер, два извода и няколко полезни съвета

Всичко, което трябва да знаете за едно каяк приключение на север

Публикации…

…за продукти и услуги

Бихме искали да популяризираме Вашия бранд възможно най-ефективно сред пътешествениците, които посещават Urbex.bg. За целта сме готови да се срещнем с Вас лично, да посетим организиран от Вас инфотур, и да тестваме Вашите продукти, за да знаем какви са техните предимства.

…за събития

Независимо дали искате да сме медийни партньори на Вашето събитие, или просто да го отразим – разкажете ни повече за него още сега! С удоволствие бихме подкрепили и мероприятия, които са свързани с пътешествие, но не на тялото, а на душата… Концерти на (не)известни групи, музикални или книжни фестивали, фотографски и други изложби, състезания по екстремни спортове, еърсофт или пейнтбол, представяния на книги или филми…

Музеят на авиацията в Крумово вече ни се довери, а резултатът от партньорството ни е публикуван под заглавието „25 години авиомузей в Крумово – станете част от юбилея!„.

Освен това, бяхме медийни партньори на „Бардово Бърдо Фест“ – фестивал, организиран от „Артел 13“ – Киселчово в сърцето на Родопите.

…за Вашия бизнес

Свържете се с нас, ако имате нужда от платени публикации за бизнеса си в Urbex.bg, както и във Facebook страницата и Instagram профила на уебсайта. Ще Ви дадем най-добрата оферта, съобразена с Вашите цели и спецификите на аудиторията ни!

Длъжни сме да ви предупредим: заради коректното ни отношение и персоналния ни подход, всяка еднократна публикация може да доведе след себе си дългосрочно партньорство, което да се отрази изключително благоприятно на бизнеса Ви! Ако искате да рекламирате в Urbex.bg, пишете ни на contact@urbex.bg още сега!