от -

Имате ли нужда от вдъхновение за нови пътешествия? Искате ли да украсите дома си с красиви кадри? Включете се в нашата игра “Home decoration for travel inspiration” и имате шанс да спечелите най-добрите Instagram снимки на Urbex.bg, разпечатани на хартия от Socialprintbg.com!

Участие

За да участвате, трябва да…

  1. Последвате акаунтите на Urbex.bg и Socialprintbg.com в социалната мрежа Instagram
  2. Качите снимка от свое пътешествие в Instagram профила си и да сложите хаштаговете #urbexbg и #socialprintbg

Играта продължава от 27 юни до 10 юли 2016 година включително. Може да участвате в нея еднократно, с една-единствена снимка. Имате право да се включите, ако сте навършили 18 години!

Награди

Трима от участниците, качили най-вдъхновяващите травъл фотографии, ще бъдат наградени с по един пакет от кадри, отпечатани на хартия! Наградите са един пакет с 24 големи снимки (10 х 10 см) и два пакета с по 48 малки снимки (6,5 х 6,5 см).

MUGA00003

MUGA00002

Печелившите ще бъдат обявени в Instagram акаунта на Urbex.bg на 12 юли 2016 година! В срок от 3 работни дни всеки печеливш ще трябва да изпрати на contact@urbex.bg трите си имена и телефон за връзка, за да може нашият екип да се свърже с него и да уточни детайлите около доставката на фотографиите. Ако някой от печелившите не изпълни това условие, губи правото си да се възползва от наградата!

MUGA00001

Home decoration for travel inspiration

В съвременния свят на високотехнологични джаджи правим по десетки снимки дневно. Социалните мрежи като Instagram играят ролята на платформа, в която всеки може да сподели със своите приятели най-ценните кадри от ежедневието си. Колко от тях наистина помним обаче? Не сме ли затрупани от снимки, които не поглеждаме повторно никога повече?

Socialprintbg.com предлага уникална за българския пазар услуга – чрез техния уебсайт можете да принтирате любимите си Instagram кадри за спомен. Най-хубавото е, че малките квадратчета вършат перфектна работа, ако искате да декорирате дома си по оригинален начин.

Участвайте в играта ни, за да се сдобиете с достатъчно на брой вдъхновяващи кадри, чрез които не просто ще направите някоя от стаите си по-красива, а и ще поканите авантюристичния дух в ежедневието си!

С помощта на друга социална мрежа, посветена на визуалните изразни средства – Pinterest – събрахме някои от най-сполучливите примери за украса със снимки. Разгледайте ги, за да почерпите идеи как да развихрите творческия си дух, ако получите една от нашите награди!

i7-horz

i2-horz

i11-tile

i113-tile

i9-horz

Последвайте Urbex.bg и във Facebook – там може да следите какво се случва в проекта ежедневно!

Сподели

Още от Място за пушене

Всяка неделя публикуваме личните разкази на наши читатели, събрали сили за промяна и усетили желание за живот в малко населено място, в рубриката “Напуснахме големия…

В тазседмичното издание на рубриката ни „Напуснахме големия град“  ще ви срещнем с един човек, който не просто се е отказал от удобствата на градската…

В рубриката „Напуснахме големия град“ публикуваме разказите на наши читатели, решили да потърсят щастието си в закътано селце или в малко населено място, на което…

Тази седмица в рубриката „Напуснахме големия град“ ще ви срещнем с Мариана Дончева. След като събира сили да излезе от Матрицата, тя продължава да търси…