от -

Имате ли нужда от вдъхновение за нови пътешествия? Искате ли да украсите дома си с красиви кадри? Включете се в нашата игра “Home decoration for travel inspiration” и имате шанс да спечелите най-добрите Instagram снимки на Urbex.bg, разпечатани на хартия от Socialprintbg.com!

Участие

За да участвате, трябва да…

  1. Последвате акаунтите на Urbex.bg и Socialprintbg.com в социалната мрежа Instagram
  2. Качите снимка от свое пътешествие в Instagram профила си и да сложите хаштаговете #urbexbg и #socialprintbg

Играта продължава от 27 юни до 10 юли 2016 година включително. Може да участвате в нея еднократно, с една-единствена снимка. Имате право да се включите, ако сте навършили 18 години!

Награди

Трима от участниците, качили най-вдъхновяващите травъл фотографии, ще бъдат наградени с по един пакет от кадри, отпечатани на хартия! Наградите са един пакет с 24 големи снимки (10 х 10 см) и два пакета с по 48 малки снимки (6,5 х 6,5 см).

MUGA00003

MUGA00002

Печелившите ще бъдат обявени в Instagram акаунта на Urbex.bg на 12 юли 2016 година! В срок от 3 работни дни всеки печеливш ще трябва да изпрати на contact@urbex.bg трите си имена и телефон за връзка, за да може нашият екип да се свърже с него и да уточни детайлите около доставката на фотографиите. Ако някой от печелившите не изпълни това условие, губи правото си да се възползва от наградата!

MUGA00001

Home decoration for travel inspiration

В съвременния свят на високотехнологични джаджи правим по десетки снимки дневно. Социалните мрежи като Instagram играят ролята на платформа, в която всеки може да сподели със своите приятели най-ценните кадри от ежедневието си. Колко от тях наистина помним обаче? Не сме ли затрупани от снимки, които не поглеждаме повторно никога повече?

Socialprintbg.com предлага уникална за българския пазар услуга – чрез техния уебсайт можете да принтирате любимите си Instagram кадри за спомен. Най-хубавото е, че малките квадратчета вършат перфектна работа, ако искате да декорирате дома си по оригинален начин.

Участвайте в играта ни, за да се сдобиете с достатъчно на брой вдъхновяващи кадри, чрез които не просто ще направите някоя от стаите си по-красива, а и ще поканите авантюристичния дух в ежедневието си!

С помощта на друга социална мрежа, посветена на визуалните изразни средства – Pinterest – събрахме някои от най-сполучливите примери за украса със снимки. Разгледайте ги, за да почерпите идеи как да развихрите творческия си дух, ако получите една от нашите награди!

i7-horz

i2-horz

i11-tile

i113-tile

i9-horz

Последвайте Urbex.bg и във Facebook – там може да следите какво се случва в проекта ежедневно!

Сподели

Още от Място за пушене

Продължаваме с нашата неделна рубрика, в която публикуваме личните истории на наши читатели. Лични истории, които ни дават сили да продължаваме – та нали преди по-малко…

Каква е първата ви асоциация, когато чуете за Съветския съюз? Едва ли е “туризъм”! Ала истината е, че в СССР се е осъществявала активна рекламна дейност,…

Преди около година световната кино общност беше разтърсена от един терористичен акт,  случил се на наша територия. Преди около година филм за Васил Левски взриви…

През април 2015 година Urbex.bg все още не съществуваше. Но тъкмо тогава напуснахме работа и заживяхме в Родопите, като същевременно започнахме работа по нашата най-съкровена…