от -

Представете си как вървите по някоя пуста уличка, замислени или просто разсеяни, а насреща ви се изпречва въоръжен войник и ви насочва към разположен съвсем наблизо вход на подземно помещение. Като на сън се подчинявате и слизате по широкото стълбище. Попадате в бункер, но не военновременен, а пълен с тактическа екипировка и най-полезните джаджи, за които дори не сте си мечтали…

Не е сън, реалност е! Атмосферата в магазин “Camouflage” би впечатлила всеки със страст към тактическите облекла, обувки и аксесоари. Декорацията е съвсем автентична – навсякъде има варели, каски, торби с пясък и други артефакти от бойното поле.

Магазин "Camouflage"

Магазин "Camouflage"

Вече 9 години магазин “Camouflage” предлага екипировка за професионалисти на място и онлайн на Camouflage.bg. Неслучайно най-смелите хора в България, каквито са представителите на армията, полицията и охранителния сектор, са “въоръжени” от глава до пети с артикули от “Camouflage”. Запалените по игрите с военна или полицейска симулация като еърсофт също се доверяват на оборудването, което “бункерът” предлага.

“Camouflage” е лидер на българския пазар в сферата на висококачествените дрехи и тактическите принадлежности. Освен в България, магазини “Camouflage” има в Македония и Германия. В тях може да намерите продуктите на водещи чуждестранни фирми за производство на екипировка за екстремни условия като 5.11 Tactical, Tasmanian Tiger, Böker, Haix и други.

Магазин "Camouflage"

Магазин "Camouflage"

Като любители на адреналина всеки път се изумяваме, когато посетим “бункера” – той е същински рай за хората на риска! В него има както тясно специализирани стоки, съобразени със спецификите на работата, която извършват военните, полицаите, пожарникарите и техните колеги, така и артикули, подходящи за ежедневието на почитателите на тактическите дейности.

 

Магазин "Camouflage"

Магазин "Camouflage"

Дрехите, които се предлагат в “Camouflage”, са готови за сериозни изпитания! Знаем колко важно е да можеш да разчиташ на своята екипировка и смеем да твърдим, че за пръв път виждаме толкова много качествени дрехи на едно място. Какво означава това ли? Качествената изработка според нас включва кройки, осигуряващи свобода на движенията и материи, които комбинират здравината с технологични решения, гарантиращи водоустойчивост, топлина, ергономичност или комбинация от изброените. Екипът от камуфлажни специалисти, обитаващи подземното пространство пък ще ви помогне да направите информиран и правилен избор.

Магазин "Camouflage"

Магазин "Camouflage"

Магазин "Camouflage"

В “бункера” има и всякакви джаджи, подходящи за тактически дейности, за занимания (дори оцеляване!) в дивата природа и за екстремни ситуации. Сред огромния набор от ножове, осветителни уреди, бинокли, маски, чанти и калъфи всеки би намерил най-подходящите принадлежности за своите нужди.

Магазин "Camouflage"

Дори да ви е необходима сериозна дегизировка в стил „Петък вечер е, а шефът ме търси за нещо“, в „Camouflage“ ще намерите подходящо решение.

Имаме и страхотна новина за вас! От магазин “Camouflage” планират събитие с намаления до 90%, и то съвсем скоро. Нещо повече – не става дума просто за “черен петък”, а за цял “черен уикенд”!

14611020_1418976178131058_979995563445794828_n

Ако посетите магазина на 5 или 6 ноември 2016 година от 12:00 до 17:00 часа, ще имате възможност да разгледате, пробвате и закупите с огромна отстъпка най-добрата тактическа екипировка.

Освен това, ще бъде проведено гласуване, което заслужава вашето внимание, дори да не възнамерявате да вземете участие в истинския изборен ден. Всеки посетител, използвайки специална бюлетина, ще може да подкрепи своята любима марка от наличните в магазин “Camouflage”. На 7 ноември 2016 година ще бъде изтеглен един късметлия, който ще спечели ваучер за покупки от “бункера” на стойност 150 лева! Участието не е обвързано с покупка по време на черния уикенд.

Истинските бойци се екипират в “Camouflage”. А вие осмелявате ли се?

Магазин “Camouflage” се намира в гр. София, жк. “Гоце Делчев”, ул. “Костенски водопад” №58 и е със следното работно време: понеделник до петък – 10:00-19:00 ч; в събота – 10:00-16:00 ч.

Urbex.bg е във Facebook и Instagram!

Магазин "Camouflage"

Магазин "Camouflage"

Сподели

Още от Екипировка

Ако сте любители на планинските преходи и някога сте хващали мачете, знаете колко безценен помощник може да бъде то. Благодарение на него ще преминете и през…

Независимо дали сте любители на outdoor преживяванията, или просто от време на време обичате да нощувате на палатка; независимо дали ще се промъквате през мрачните…

Всички знаем, че у нас времето е непостоянно като придричива девойка в разцвета на своята младост. През зимата ни изненадват снеговалежи, през лятото – дъждове….

Независимо дали се отправяте на двудневен преход сред природата, или на двуседмично пътешествие до друга държава, пред вас вероятно стои един и същи въпрос, непреодолим…